Επιτέλους τα γήπεδα θα πάρουν λίγο… χρώμα. Λίγη ζωντάνια. Ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς δεν γίνεται και ήδη έχουμε κλείσει πολλούς μήνες στη χώρα μας με άδεια γήπεδα, αλλά πλέον αρχίζει η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.
Η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να ανοίξει τα γήπεδα, αρχής γενομένης από τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων, Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ-Ομόνοια.
Εν συνεχεία, δύο αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Super League θα γίνουν με κόσμο και από την 7η αγωνιστική θα ανοίξουν όλα τα γήπεδα. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις το 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα θα γεμίσει, με την παρουσία μάξιμουμ 3.500 οπαδών.
Πριν λίγο έγινε γνωστό και ποια θα είναι τα δύο ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League, τα οποία θα φιλοξενήσουν πιλοτικά τους πρώτους οπαδούς. Ο λόγος για τις αναμετρήσεις Ατρόμητος-Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ!
Το πρώτο χρονικά ματς το οποίο θα φιλοξενήσει οπαδούς, θα είναι αυτό της Τρίπολης, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 16:00. Ο αγώνας Ατρόμητος-Παναιτωλικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου (19:30).
Τις επόμενες ημέρες, οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος, αναμένεται να γνωστοποιήσουν τους τρόπους με τους οποίους οι οπαδοί τους θα προμηθευτούν τα εισιτήρια (μόνο μέσω ηλεκτρονικής κράτησης) και τους κανόνες οι οποίοι θα πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα σε «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» και «Δημοτικό Περιστερίου» αντίστοιχα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.