Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του άλλοτε μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς. Ο 34χρονος παλαίμαχος άσος είχε προσβληθεί πριν λίγες μέρες από τον COVID-19, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του, όχι απλά δεν έγινε καλύτερη αλλά χειροτέρεψε.
Σύμφωνα με το «Telegraf.rs», οι δύο πνεύμονες του Σέρβου έχουν μολυνθεί από τον ιό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική και παλεύει για την ζωή του. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Πέκοβιτς αναπνέει με μηχανική υποστήριξη αφού υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσε να πάρει κανονική αναπνοή.
Να θυμίσουμε πως ο Σέρβος υπήρξε μέλος του Παναθηναϊκού την διετία 2008-10 ενώ αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ, το 2017, λόγω των πολλών τραυματισμών του. Από τον περασμένο Ιανουάριου, είχε αναλάβει το πόστο του τζένεραλ μάνατζερ στην εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε εύκολα με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον του Κωστούλα.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».