Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και φοιτητικών συλλόγων, της ΕΛΜΕ-Θ κ.α, απαιτούν την «καταδίκη των ναζί».
Αντιφασιστική πορεία με αφορμή την αναμενόμενη αυριανή απόφαση του δικαστηρίου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και φοιτητικών συλλόγων, της ΕΛΜΕ-Θ κ.α, απαιτούν την «καταδίκη των ναζί».
«Στεκόμαστε απέναντι στους ναζί και το ρατσιστικό μίσος, στο πλάι των θυμάτων της φασιστικής βίας και κάθε καταπιεσμένου», τονίζουν και επισημαίνουν πως «απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη της συμμορίας των νεοναζί, και παλεύουμε να τσακίσουμε τον φασισμό και τον σύστημα που τον γεννά».
Η πορεία ξεκίνησε από το Άγαλμα Βενιζέλου όπου νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αναμένεται να κινηθεί από Εγνατία – Αγίας Σοφίας – Τσιμισκή – Αριστοτέλους.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας