Οκτώ ασθενείς έχασαν σήμερα τη ζωή τους από επιπλοκές του κοροναϊού ανεβάζοντας τον αριθμό των συνολικών θυμάτων από την επιδημία στα 365.
Τελευταίο θύμα ένας 60χρονος με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Αττικόν».
Τα θύματα των τελευταίων ωρών
Το μεσημέρι της Πέμπτης, έχασε τη μάχη ένας 68χρονος με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ.
Νωρίτερα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, «έφυγε» από τη ζωή, ένας άντρας 67 ετών, χωρίς να έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερα υποκείμενα νοσήματα.
Ακόμα ένας θάνατος καταγράφηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ένας 84χρονος άντρας, με υποκείμενα νοσήματα.
Στο νοσοκομείο της Καβάλας «έφυγε» από τη ζωή, ένας 76χρονος με υποκείμενα νοσήματα, ενώ μια γυναίκα 86 ετών πέθανε στο νοσοκομείο Σωτηρία.
Ακόμα μια γυναίκα 74 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με υποκείμενα νοσήματα, «έφυγε» από τη ζωή.
Στις 9:30 το πρωί στο νοσοκομείο Λάρισας έφυγε ένας ακόμη άντρας 63 ετών, ο οποίος είχε και εκείνος υποκείμενα νοσήματα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας