Κοροναϊός: Καμπανάκι ΠΟΥ για τη δυναμική της πανδημίας ενόψει χειμώνα
«Αρχίζουμε να βλέπουμε ανησυχητικές τάσεις σε ορισμένες χώρες» είπε η Μαρία βαν Κέρκοβ, εκ των επικεφαλής του ΠΟΥ για την Covid-19, κατά τη διάρκεια μετάδοσης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε ότι η νόσος COVID-19 εξαπλώνεται σε ανησυχητικούς ρυθμούς σε ορισμένα τμήματα του βόρειου ημισφαιρίου, λίγους μήνες πριν από την περίοδο της εποχικής γρίπης, κατά τους χειμερινούς μήνες.
«Αρχίζουμε να βλέπουμε ανησυχητικές τάσεις σε ορισμένες χώρες» είπε η Μαρία βαν Κέρκοβ, εκ των επικεφαλής του ΠΟΥ για την Covid-19, κατά τη διάρκεια μετάδοσης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Βλέπουμε να αυξάνεται ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, σε μονάδες εντατικής θεραπείας, ιδίως στην Ισπανία, τη Γαλλία, το Μαυροβούνιο, την Ουκρανία και σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ. Αυτό είναι ανησυχητικό, καθώς δεν έχουμε εισέλθει ακόμη στην περίοδο της εποχικής γρίπης».
Επιπλέον, η βαν Κέρκοβ επισήμανε πως οι εισαγωγές στα νοσοκομεία ασθενών ηλικίας 15-49 ετών με Covid-19 αυξάνονται σε αρκετές χώρες.
Από την πλευρά του, ο Μάικ Ράιαν, ο αξιωματούχος του ΠΟΥ για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, συνέστησε στους πολίτες, που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να προσβληθούν από την Covid-19, να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας