Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νοσηλεύτρια η μάνα που βρέθηκε θετική στην Πάτρα - Αδύνατη η ιχνηλάτηση των επαφών της

Νοσηλεύτρια η μάνα που βρέθηκε θετική στην Πάτρα – Αδύνατη η ιχνηλάτηση των επαφών της

Συναγερμός έχει σημάνει και στην Πάτρα καθώς θετική στον κοροναϊό βρέθηκε μια γυναίκα η οποία εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»

Συναγερμός έχει σημάνει και στην Πάτρα καθώς θετική στον κοροναϊό βρέθηκε μια γυναίκα η οποία εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας». Η γυναίκα αυτή όμως είναι και μητέρα ενός μαθητή το σχολείο του οποίου τελεί υπό κατάληψη.

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Πάτρα, καθώς μία μητέρα μαθητή που συμμετείχε σε κατάληψη σε λύκειο της πόλης, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, με τους ειδικούς να εκτιμούν πως οι επαφές της ήταν τόσες που η ιχνηλάτησή τους είναι πρακτικά αδύνατη.

Φόβοι για το εύρος των επαφών της μητέρας

Η γυναίκα, που είναι νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, θα επέστρεφε αύριο Πέμπτη στην εργασία της, αφού πρώτα θα έκανε τεστ για τον κορωνοϊό. Ήδη, όμως, είχε επισκεφθεί το σχολείο του παιδιού της που τελεί υπό κατάληψη τρεις φορές.

Όπως λέει η μητέρα, πριν κάνει το τεστ, είχε πιάσει κουβέντα για αρκετή ώρα με καθηγητές μπροστά από την είσοδο του σχολείου, και φεύγοντας είχε έντονη κινητικότητα στην πόλη.

Αν και το σχολείο απολυμάνθηκε, το συμβάν έχει φέρει σε αντιπαράθεση τους εκπαιδευτικούς με τους καταληψίες μαθητές, που ζητούν τη λήψη πρόσθετων μέτρων για να επιστρέψουν στα μαθήματα.

Δύσπιστοι εμφανίζονται και οι γονείς, που αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, εκφράζοντας μάλιστα τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι δεν είχαν επίσημη ενημέρωση από το σχολείο για το περιστατικό.

Αγωνία για τα αποτελέσματα των τεστ

Η μητέρα που είναι σε κατ’ οίκον απομόνωση για 5 ημέρες, δηλώνει υπέρμαχος της μάσκας, αλλά ξεκαθαρίζει πως απαιτούνται και άλλα μέτρα.

Σε απομόνωση περιμένοντας το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, βρίσκεται ο γιος της γυναίκας καθώς και ένας φίλος του από άλλο σχολείο που είχε μπει στο αμάξι μαζί τους. Αναστάτωση επικρατεί και σε τρίτο σχολείο της Πάτρας, στο οποίο δίδασκε ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης παραμένει σε καραντίνα.

Ήδη, στην Πάτρα 6 σχολεία τελούν υπό κατάληψη, με αιτήματα που σχετίζονται με την λήψη πρόσθετων μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024