Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζόραν Ζάεφ αποκλειστικά στο MEGA: Τι είπε για συμφωνία Πρεσπών και ελληνοτουρκικά

Ο Ζόραν Ζάεφ αποκλειστικά στο MEGA: Τι είπε για συμφωνία Πρεσπών και ελληνοτουρκικά

Ο Ζόραν Ζάεφ μιλάει για τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, διαβεβαιώνει για την πλήρη τήρηση της συμφωνίας των Πρεσπών και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον των σχέσεων της χώρας του με την Ελλάδα

Την απόσυρση του Oruc Reis και την αποκλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, στηρίζει ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, όπως ο ίδιος τονίζει στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega». Ο Ζόραν Ζάεφ μιλάει για τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, διαβεβαιώνει για την πλήρη τήρηση της συμφωνίας των Πρεσπών και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον των σχέσεων της χώρας του με την Ελλάδα.

O Ζόραν Ζάεφ στην αποκλειστική του συνέντευξη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», στάθηκε στο πλευρό της Ελλάδας απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας μίλησε και για τα «αγκάθια» της συμφωνίας των Πρεσπών με τα εμπορικά σήματα ανακοινώνοντας πως το Εμπορικό Επιμελητήριο της χώρας του θα μετονομαστεί από «μακεδονικό» και θα βρεθεί συνολική λύση σύντομα.

Αποκάλυψε επίσης ότι κάθε καλοκαίρι κάνει διακοπές στη Χαλκιδική, όπως φέτος έστω μόνο για ένα Σαββατοκύριακο, ενώ δήλωσε καλός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικά του Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο υπέγραψαν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Το μεσημέρι γευμάτισε με τον πρωθυπουργό με θέα της Ακρόπολη.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συγκρούστηκαν μετωπικά με αφορμή τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ζάεφ, καθώς η Κουμουνδούρου επιτέθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο Mega και τον Γιάννη Μούτσο μίλησε αποκλειστικά και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στο δελτίο ειδήσεων της Πέμπτης.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024