Κρέσπο για Μέσι: Αν είχε επαγγελματία ατζέντη θα είχε καταφέρει να φύγει από την Μπαρτσελόνα
Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με τον Έρναν Κρέσπο να αναφέρει πως θα τα είχε καταφέρει εάν τον εκπροσωπούσε κάποιος επαγγελματίας ατζέντης
Η υπόθεση του Λέο Μέσι ήταν ίσως η πιο «καυτή» του φετινού καλοκαιριού. Ο Αργεντινός είχε ρίξει τη «βόμβα» του με την επιθυμία να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο σύλλογος δεν του το επέτρεψε στηριζόμενη πάνω στη μεγάλη ρήτρα του ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα ο Μέσι να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης.
Ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε όλη την υπόθεση, δεν ήταν άλλος από τον πατέρα του, Χόρχε Μέσι. Πάνω σε αυτό στάθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός, Έρναν Κρέσπο, ο οποίος δήλωσε πως εάν ο pulga είχε έναν επαγγελματία και έμπειρο ατζέντη, θα είχε καταφέρει να κερδίσει την αποχώρηση που επιθυμούσε από τους «μπλαουγκράνα».
«Το θέμα σε τέτοιες περιστάσεις είναι , με όλο το σεβασμό στον Χόρχε Μέσι, ότι χρειάζεται να έχεις ένας επαγγελματία δίπλα σου. Δεν είναι το ίδιο να μιλάει ένας επαγγελματίας μάνατζερ με το να μιλάει ο πατέρας σου… Ο ατζέντης δεν θα ασχοληθεί με τα οικογενειακά θέματα και χρειάζεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις», ανέφερε ο πρώην επιθετικός των Τσέλσι, Πάρμα, Λάτσιο Μίλαν και Ίντερ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου «πήρε τα βήματα» και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Τσέντι Όσμαν να τον ανακόψει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.