Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναψε το πράσινο φως η Μπαρτσελόνα : Ζητά 280 εκατ. από την Σίτι για τον Μέσι

Αναψε το πράσινο φως η Μπαρτσελόνα : Ζητά 280 εκατ. από την Σίτι για τον Μέσι

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι με την Daily Mirror να αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα έριξε τις οικονομικές της απαιτήσεις για τον Αργεντίνο και πλέον ζητάει 280 εκατ. ευρώ από την Μάντσεστερ Σίτι

Διατεθειμένη να υποχωρήσει στις οικονομικές της απαιτήσεις για τον Λιονέλ Μέσι παρουσιάζεται η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mirror οι Μπλαουγκράνα είναι πρόθυμοι να δώσουν την συγκάταθεση τους στην παραχώρηση του Αργεντίνου σούπερ σταρ στην Μάντσεστερ Σίτι με μια πρόταση κοντά στα 280 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μπαρτομέου είχε καταστήσει σαφές ότι θα παραχωρήσει τον Μέσι μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα δώσει τα 700 εκατ. ευρώ της ρήτρας του, ωστόσο όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα ο φοβός ότι οι Μπλαουγκράνα μπορεί να χάσουν τον 33άχρονο άσο στο… τζάμπα ήταν αρκετός για να άλλαξουν την στάση τους.

Ο Αργεντίνος δεν έδωσε το παρών στην σημερινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα, η οποία σημαδοτούσε την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς για του Μπλαουγκράνα κάτι που ήταν αρκετό για να θορυβήσει αρκετά την διοίκηση του συλλόγου, με αποτέλεσμα να αλλάξει στάση γύρω από την υπόθεση του 33άχρονου άσου

Πλέον με τα νέα δεδομένα ο Λιονέλ Μέσι είναι ακόμα πιο κοντά στην έξοδο του από την Μπαρτσελόνα και το αντάμωμα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα μοιάζει ακόμα πιο πιθανό. Σε περίπτωση που το deal ολοκληρωθεί ο Pulga θα αποχαιρετήσει την Βαρκελώνη μετά από 20 χρόνια παρουσίας.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024