Ολυμπιακός : Δεύτερη ημέρα προετοιμασίας στου Ρέντη
Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τον Ολυμπιακό στη δεύτερη ημέρα προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων»
Δεύτερη ημέρα προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό η σημερινή (19/8). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τον αγώνα με την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου την Κυριακή 30 Αυγούστου, με τη σημερινή πρωινή προπόνηση να περιλαμβάνει αερόβιο πρόγραμμα και ασκήσεις με μπάλα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Δεύτερη ημέρα προετοιμασίας για την ομάδα μας σήμερα με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς να γυμνάζει κανονικά τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεκίνησαν με αερόβιο πρόγραμμα και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις με μπάλα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης στις 9:00.
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442