Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χολέμπας : «Ο Ολυμπιακός με έκανε αυτό που είμαι σήμερα»

Χολέμπας : «Ο Ολυμπιακός με έκανε αυτό που είμαι σήμερα»

Ο Χοσέ Χολέμπας αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή στους «ερυθρόλευκους»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραχώρησε στο κανάλι του συλλόγου ο Χοσέ Χολέμπας, λίγο μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του από τους «ερυθρόλευκους».

Ο διεθνής μπακ δεν έκρυψε τη χαρά του που είναι και πάλι μέλος του Ολυμπιακού, στάθηκε στις πιο δυνατές του αναμνήσεις από την πρώτη του θητεία τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ότι είναι σήμερα το οφείλει σε αυτή την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos TV:

«Μου έρχονται πολλές αναμνήσεις από την πρώτη μου θητεία, πρέπει να πω. Έμεινα εδώ 4 χρόνια και ήταν υπέροχα τέσσερα χρόνια για να είμαι ειλικρινής. Το πιο εντυπωσιακό ήταν απέναντι στον ΟΦΗ, ήρθε από το πουθενά. Το πιο σημαντικό ήταν αυτό απέναντι στη Ντόρτμουντ για το Champions League.

Ήταν πολύ ξεχωριστό συναίσθημα γιατί έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν τη Ντόρτμουντ, οπότε το γκολ που πέτυχα ήταν σαν… μαχαίρι στην καρδιά τους, ήταν φανταστικά.

Έχω μεγαλύτερη εμπειρία πλέον, αλλά δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα. Είμαι ο ίδιος τύπος που ήμουν και πριν. Γνωρίζω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και είναι πραγματικά υπέροχοι. Πρέπει να πω ότι πάντα είναι εξαιρετικοί.

Αυτή η ομάδα, ο Ολυμπιακός, με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και είναι κάτι που σέβομαι πολύ και με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024