Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αποκάλυψε ότι ο Κίκε Σετιέν αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Ο Μπαρτομέου έκανε γνωστή την απόφαση στον δημοσιογράφο Βίκτορ Ναβάρο, από το πρόγραμμα «El Partidazo de Cope» του Cadena Cope, μετά από συνάντηση με τον Έρικ Αμπιντάλ και τον Ραμόν Πλένες.
Πρόκειται για την πρώτη δήλωση του Ισπανού παράγοντα που κάνει γνωστή την απόφαση απομάκρυνσης του Σετιέν, μετά την ήττα (8-2) από την Μπάγερν, στους προημιτελικούς του Champions League.
Το κύριο φαβορί για την αντικατάσταση του Σετιέν, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, είναι ο Ρόναλντ Κούμαν, αφού ο Ποτσέτινο έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα μεταξύ φίλων της Μπαρτσελόνα, εξαιτίας δηλώσεις του στο παρελθόν.
Barca's president confirms that Quique Setien is no longer the club's manager 🚨
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.