Πριν από την παγκόσμια πανδημία, ο «πρίγκιπας του σκότους» αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον, γεγονός που τον ανάγκασε να αναβάλει τις ήδη αναβαλλόμενες ημερομηνίες της περιοδείας του.
Τον προηγούμενο μήνα το Variety ανακοίνωσε ότι οι Όσμπορν θα επανενωθούν για την επερχόμενη ριάλιτι σειρά του Travel Channel «The Osbournes Want To Believe».
Επιπλέον το τηλεοπτικό δίκτυο A&E τον Ιανουάριο αποκάλυψε ότι μέσα στον Μάρτιο θα έβγαινε στον αέρα το ντοκιμαντέρ «Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne».
Το ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, εξαιτίας της πανδημίας αναβλήθηκε και τώρα ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία. Σύμφωνα με το δίκτυο, το ντοκιμαντέρ -διάρκειας 2 ωρών- που είναι μια «βαθιά βουτιά» στη ζωή του πιο θρυλικού frontman της heavy metal μουσικής θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας