Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Μαίρη Χρονοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου πήρε εξιτήριο και μιλάει για την κατάσταση της υγείας της

Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε εξιτήριο και μιλάει για την κατάσταση της υγείας της.

View this post on Instagram

💫«Είμαι τυχερή. Ανήκω στην κατηγορία των ευτυχών ανθρώπων που γέρασαν πρώτα μέσα τους και μετά θα απ'έξω τους. Γιατί υπάρχουν και οι δυστυχείς που γέρνουν πρώτα έξω και μετά μέσα. Τι θλίψη! Εγώ όμορφη δεν υπήρξα ποτέ, ελκυστική ναι. Όμως γεράσα μέσα μου. Μία ζωή δηλαδή καραχορτάτη. Κατάλαβες; Τα χόρτασα όλα. Ευχαριστήθηκα. Και, το κυριότερο, κάθε άντρας που με συνόδεψε δεν ήταν της άλλης και εγώ να βγαίνω μαζί του στα κρυφά, αλλά δικός μου. Δεν ήμουν κακομοίρα να παίρνω από άλλους. Πολλές γυναίκες έχουν αγαπήσει παντρεμένους άντρες. Άλλο να υπάρχει έρωτας μεγάλος και άλλο να παίρνεις τους γκόμενους των φιλενάδων σου». Απόσπασμα από μία συνέντευξη που έδωσε η Μαίρη μας στο περιοδικό Madame Figaro το 1997! Το περιοδικό το οποίο περιέχει τη φωτογραφία και την συνέντευξη ανήκει στο αρχείο της σελίδας @greekvintage_culture. Ευχαριστώ θερμά για την άδεια δημοσίευσης🙏🏻💫 — — — — — — -‐ — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — –• #mairixronopoulou🎭 #μαίρηχρονοπούλου🌟 #μαιρουλαμου💫 #μαιρηχρονοπουλου❤ #μαιρηχρονοπουλου #mairixronopoulou #greekvintage_culture

A post shared by Μαίρη Χρονοπούλου FanPage (@mairi_xronopoulou_fp) on

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου.

Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν στο καρδιολογικό τμήμα από την περασμένη Δευτέρα, λόγω του ιδιαίτερα χαμηλού δείκτη οξυγόνου που είχε.

Τα νέα πλέον είναι ιδιαιτέρως θετικά, καθώς  η Μαίρη Χρονοπούλου πλέον είναι καλά, αφού ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Όπως είχαν κάνει γνωστό  άνθρωποι που είναι κοντά στην ηθοποιό, το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό και είχε πρόβλημα στον πνεύμονα. Δεν αισθανόταν καθόλου καλά και έτσι κάλεσαν ασθενοφόρο, προκειμένου να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, αφού ήταν μεγάλη ανάγκη. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η ηθοποιός αναρρώνει στο σπίτι της στην Παιανία.

View this post on Instagram

💫Ο Γιάννης Βούρος,ο σχεδιαστής που έγραψε τη δική του ιστορία και μαζί την ιστορία της ελληνικής μόδας κυρίως ντύνοντας πρωταγωνίστριες του κινηματογράφου όταν δεν έντυνε την καλή κοινωνία των Αθηνών,έφυγε σήμερα,σε ηλικία 96 ετών μετά από νοσηλεία.Ο Γιάννης Βούρος δημιούργησε το εμβληματικό μαύρο φόρεμα της Μαίρης Χρονοπούλου με τη χαρακιά στο στήθος στην κινηματογραφική ταινία «Μια κυρία στα μπουζούκια».Το φόρεμα που δημιούργησε ο σχεδιαστής μόδας κάνοντας μια κίνηση που μεταμόρφωσε το κλασικό μαύρο φόρεμα,από ήρεμη δύναμη της γκαρνταρόμπας σε ένα ρούχο με ακραίο αισθησιασμό,χωρίς να χάνει την κλασική του μορφή. Στο χώρο της ελληνικής μόδας έγραψε ιστορία και μεσουράνησε στα ’60s, που ως ενδυματολόγος είχε ράψει όλα τα κοστούμια της ταινίας «Μια κυρία στα μπουζούκια»,της Μαίρης Χρονοπούλου,καθώς και όλων των κομπάρσων που μετείχαν στην δεξίωση,της ταινία,τότε του η Μαίρη τραγούδησε το «Του αγοριού απέναντι». Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνεντευξή του: «Βεβαίως,θυμάμαι και το φόρεμα της Χρονοπούλου με την μαχαιριά.Στην ιστορία της ταινίας,το φόρεμα αυτό έπρεπε να το βάλλει και η Μάρθα Καραγιάννη.Μου λέει λοιπόν,ο Δαλιανίδης,ότι ήθελε ένα φόρεμα caractère,που να μην κυκλοφορεί πουθενά.Έπρεπε όταν θα το έβλεπε ο Βουτσάς στην Καραγιάννη,να της έλεγε ότι αυτό το φόρεμα το είχε ξαναδεί.Έτσι, προέκυψε η μαχαιριά.Την εποχή εκείνη,δεν υπήρχε τραγουδίστρια ή χορεύτρια, που να μην το είχε αντιγράψει.Πρίν από λίγο καιρό,που είχα πάρει την Χρονοπούλου για της ευχηθώ,μου είπε:“Γιάννη,θέλω μια χάρη από σένα”…“Ότι θέλεις,Μαράκι μου”,της απαντάω…“Θέλω να μου ράψεις το φόρεμα με την μαχαιριά,για να το φοράω όταν θα φεύγω από τον κόσμο”…“Ρε συ,Μαίρη.Εγώ σε πήρα να πούμε χρόνια πολλά και εσύ μου λες μακάβρια πράγματα.Αυτά ποιος τα λογαριάζει;”…“Όχι,”μου λέει “Αυτό το φόρεμα με ανέδειξε και έμεινε στην ιστορία.Το φόρεμα με την μαχαιριά!”».💫 — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — –• #mairixronopoulou🎭 #μαίρηχρονοπούλου🌟 #μαιρουλαμου💫 #μαιρηχρονοπουλου❤ #μαιρηχρονοπουλου #mairixronopoulou

A post shared by Μαίρη Χρονοπούλου FanPage (@mairi_xronopoulou_fp) on

Οι πρώτες δηλώσεις

Λίγο μετά το εξιτήριό από το νοσοκομείο, η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη για την κατάσταση της υγείας της.

«Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα και μπήκα άμεσα στο νοσοκομείο. Πήρα εξιτήριο το Σάββατο το απόγευμα. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Δεν ξέρω από πού παίρνω δύναμη. Δεν με απασχολεί ο θάνατος. Δεν φοβάμαι τίποτα», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024