Στην Αθήνα επέστρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 22χρονος τενίστας μετά τις ολιγοήμερες διακοπές που έκανε στη Μύκονο, γύρισε στην πρωτεύουσα και άρχισε προπονήσεις.
Μάλιστα, αυτή τη φορά ο Στέφανος προπονήθηκε στα γήπεδα τένις που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ. Ο Τσιτσιπάς, Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης, πάτησε το κορτ του γηπέδου του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου μεγαλούργησε το 2014 η Λένα Δανιηλίδου.
Εκτός από την προπόνηση, ο Στέφανος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και με τον συντονιστή διευθυντή των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, Κωνσταντίνο Χαλιορή.
Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της επανέναρξης των διοργανώσεων της ATP. Αν και για την ώρα όλα τα τουρνουά, που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις ΗΠΑ, είναι στον… αέρα λόγω του κοροναϊού.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.