Η Φιορεντίνα έμεινε εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρόνιας.
Ο στόχος είναι η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και να γίνει ανταγωνιστική για το πρωτάθλημα. Για αυτό τον λόγο, ο ιταλικός σύλλογος είναι έτοιμος να κινηθεί για δύο πολύ ηχηρές μεταγραφές.
Ο λόγος για τους Μάριο Γκέτσε και Μάριο Μάντζουκιτς. Σύμφωνα με το «Calciomercato», οι πρώην άσοι των Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα, είναι στην κορυφή της λίστας των «βιόλα» για την ενίσχυση της επίθεσης.
Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι αυτή την στιγμή, κυκλοφορούν ελεύθεροι, κάνει τον ιταλικό σύλλογο να έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει την υπογραφή τους.
Φυσικά, το εμπόδιο σε όλο αυτό, είναι οι ομάδες που τους διεκδικούν, με κάποιες από αυτές, να έχουν εξασφαλισμένη θέση στην Ευρώπη της επόμενης χρονιάς.
Η Φιορεντίνα από την πλευρά της, ποντάρει στις σχέσεις που έχουν αμφότεροι με τον Φρανκ Ριμπερί αλλά και οι πολύ καλές αποδοχές στα συμβόλαιά τους.
Φέτος, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, έπαιξε σε 21 παιχνίδια με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σκοράροντας τρία γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Όσο για τον Κροάτη επιθετικό, η φετινή χρονιά τον βρήκε στην Κατάρ, όπου μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές με ένα γκολ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το μεγαλύτερο μάθημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, ενόψει του Μουντιάλ 2026, διεξήχθη σε μια πλατεία στην πόλη το Μεξικού και βρήκε θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Οι Μεξικανοί γιορτάζουν έτσι και ένα άλλο ρεκόρ, την 3η φορά που φιλοξενούν τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και αποφάσισαν να συνεχίσουν να το «φωνάζουν».
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’