Θα ξεκινήσω τηρώντας το σαβουάρ βιβρ του ποδοσφαίρου, για να θυμηθώ και τη μανία του μέγα ΠΑΟΚτζή Ζαμπούνη.
Ο ΠΑΟΚ είχε κίνητρο στο Καραϊσκάκη, έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε, έβαλε στο «τραπέζι» νέα πλάνα, προσπάθησε να κάνει την έκπληξη και με ένα γκολ στο 90΄το πέτυχε.
Είχε απέναντι του τον χειρότερο φετινό Ολυμπιακό και τελικά τον νίκησε στο φινάλε, πήρε ένα τρίποντο που τον κρατά στη 2η θέση ως φαβορί.
Απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που βεβαίως ήθελε, εδώ που φτάσαμε, να κρατήσει το αήττητο, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως μετά τον ΟΦΗ έχει «αδειάσει».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου «πήρε τα βήματα» και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Τσέντι Όσμαν να τον ανακόψει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.