Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν άπαντες στο μεγάλο λιμάνι, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1 και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι Ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν σε ένα ακόμα παιχνίδι ότι είναι κλάσεις ανώτεροι από τους εγχώριους αντιπάλους τους και συνέχισαν την εντυπωσιακή πορεία τους στο πρωτάθλημα. Μια σπουδαία νίκη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, με την οποία οι Πειραιώτες σφράγισαν και τυπικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μια νίκη, που έκανε χαρούμενο και τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ανέβασε στα social media το βίντεο με τα γκολ των Ελ Αραμπί και Καμαρά και τα συνόδευσε με τη φράση: «Συνεχίζουμε δυνατά».
Οι Πειραιώτες θέλουν να κατακτήσουν αήττητοι το πρωτάθλημα, ενώ έχουν μπροστά τους τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και τον επαναληπτικό του Europa League με την Γουλβς.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.