Νοκ άουτ για δέκα μέρες ο Ντε Σίλιο
Χωρίς τις υπηρεσίες του Ιταλού αμυντικού θα αναγκαστεί να πορευτεί τις επόμενες δέκα ημέρες ο Μαουρίσιο Σάρι.
Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για τον Μαουρίσιο Σάρι και την Γιουβέντους, αφού απ ότι φαίνεται δεν ήταν και τόσο απλός ο τραυματισμός του Ματία Ντε Σίλιο. Ο Ιταλός αμυντικός χτύπησε στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπολόνια και θα μείνει εκτός δράσης για τις υπόλοιπες δέκα ημέρες.
Συγκεκριμένα, ο 27χρονος αμυντικός αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στο αριστερό του πόδι και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Το άτυχο γεγονός για τον Ντε Σίλιο, συνέβη στο 66ο λεπτό του αγώνα, όταν η «Μεγάλη Κυρία» προηγούνταν ήδη με 2-0 των «Ροσομπλού», με τον Σάρι να μην μπορεί να τον υπολογίζει για τη συνέχεια.
Την είδηση έκανε γνωστή ο επίσημος λογαριασμός της Γιουβέντους στο Twitter με σχετική ανάρτηση:
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Πήρε το ντέρμπι στο ντεμπούτο του Κάρικ
- «Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θέλει τον Ντεσπόντοφ για το καλοκαίρι»
- Ολυμπιακός – Παναθλητικός 76-67: Πήραν τη νίκη οι «ερυθρόλευκες» και τώρα… τελικός
- LIVE: Ολυμπιακός – Μαρούσι
- LIVE: Πανσερραϊκός – Κηφισιά
- LIVΕ: Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442