Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Άντερλεχτ ο Όγκνιεν Βράνιες, με το μέλλον του να προμηνύεται άκρως δυσοίωνο. Ο Βόσνιος στόπερ αποχώρησε από την ΑΕΚ με… επεισοδιακό τρόπο, με την Άντερλεχτ να μην τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά.
Όπως αναφέρουν στο Βέλγιο, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός μοιάζει ανεπιθύμητος στους «μωβ», με την διοίκηση της ομάδας να θέλει να απαλλαγεί από τον τσουχτερό μισθό του. Ο Βράνιες μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Άντερλεχτ, ωστόσο δε φαίνεται πως θα μακροημερεύσει στις Βρυξέλλες.
«Ο Βράνιες δεν θα δανειστεί και την επόμενη σεζόν. Ο σύλλογος θέλει να φύγει μόνιμα, αν και ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες ότι ο Βράνιες θα είχε άλλη μια ευκαιρία, αλλά τελικά δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.
Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί απ’ τον μισθό του Βράνιες και επομένως ο έμπειρος αμυντικός πρέπει να ψάξει για άλλο κλαμπ», αναφέρει η βελγική LaDerniereHeure.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.