Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Άντερλεχτ ο Όγκνιεν Βράνιες, με το μέλλον του να προμηνύεται άκρως δυσοίωνο. Ο Βόσνιος στόπερ αποχώρησε από την ΑΕΚ με… επεισοδιακό τρόπο, με την Άντερλεχτ να μην τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά.
Όπως αναφέρουν στο Βέλγιο, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός μοιάζει ανεπιθύμητος στους «μωβ», με την διοίκηση της ομάδας να θέλει να απαλλαγεί από τον τσουχτερό μισθό του. Ο Βράνιες μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Άντερλεχτ, ωστόσο δε φαίνεται πως θα μακροημερεύσει στις Βρυξέλλες.
«Ο Βράνιες δεν θα δανειστεί και την επόμενη σεζόν. Ο σύλλογος θέλει να φύγει μόνιμα, αν και ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες ότι ο Βράνιες θα είχε άλλη μια ευκαιρία, αλλά τελικά δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.
Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί απ’ τον μισθό του Βράνιες και επομένως ο έμπειρος αμυντικός πρέπει να ψάξει για άλλο κλαμπ», αναφέρει η βελγική LaDerniereHeure.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν ο Πανσερραϊκός κι ο Αστέρας σ’ ένα αποτέλεσμα που δεν... βόλεψε κανέναν με την ήττα της ΑΕΛ, καθώς παρέμειναν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας των πλέι άουτ.
LIVE: Ατρόμητος – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – Κηφισιά για τη 2η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.