Στις 12 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η νέα σεζόν της Serie A, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από την Ιταλία.
Σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των συλλόγων του ιταλικού πρωταθλήματος, και σύμφωνα με το Sky Sports Italia θα ζητηθεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει η σχετική συνεννόηση με τους ανθρώπους της FIFA.
Παράλληλα, τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν στις 30 Ιουνίου θα επεκταθούν μέχρι τις 30 Αυγούστου και δε θα τερματιστούν.
Κάτι τέτοιο θα ισχύει μόνο για τις συμφωνίες ανάμεσα σε ομάδες της Ιταλίας, ενώ για τους δανεικούς από ομάδες του εξωτερικού θα πρέπει να υπάρξει μια άλλη συμφωνία.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Λανουά δεν εμφανίστηκε ούτε στους ρέφερι για να αναλύσει αν ο Νορβηγός διαιτητής Σάγκι έπρεπε να ακυρώσει το γκολ του Αρη κατά της ΑΕΚ, με φάουλ-εφεύρεση. Η επιβεβαίωση ότι έκανε δημόσιες σχέσεις