Στις 12 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η νέα σεζόν της Serie A, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από την Ιταλία.
Σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των συλλόγων του ιταλικού πρωταθλήματος, και σύμφωνα με το Sky Sports Italia θα ζητηθεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει η σχετική συνεννόηση με τους ανθρώπους της FIFA.
Παράλληλα, τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν στις 30 Ιουνίου θα επεκταθούν μέχρι τις 30 Αυγούστου και δε θα τερματιστούν.
Κάτι τέτοιο θα ισχύει μόνο για τις συμφωνίες ανάμεσα σε ομάδες της Ιταλίας, ενώ για τους δανεικούς από ομάδες του εξωτερικού θα πρέπει να υπάρξει μια άλλη συμφωνία.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Η εκτίμηση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις ήταν «βαρύ διάστρεμμα» – Τι σημαίνει αυτό για τον Αμερικανό και ποια ματς πιθανότατα θα χάσει;