Στις 12 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η νέα σεζόν της Serie A, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από την Ιταλία.
Σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των συλλόγων του ιταλικού πρωταθλήματος, και σύμφωνα με το Sky Sports Italia θα ζητηθεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει η σχετική συνεννόηση με τους ανθρώπους της FIFA.
Παράλληλα, τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν στις 30 Ιουνίου θα επεκταθούν μέχρι τις 30 Αυγούστου και δε θα τερματιστούν.
Κάτι τέτοιο θα ισχύει μόνο για τις συμφωνίες ανάμεσα σε ομάδες της Ιταλίας, ενώ για τους δανεικούς από ομάδες του εξωτερικού θα πρέπει να υπάρξει μια άλλη συμφωνία.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.