Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία: Το σενάριο των πλέι οφ και η μεταγραφική περίοδος

Ιταλία: Το σενάριο των πλέι οφ και η μεταγραφική περίοδος

Τί θα γίνει σε περίπτωση νέας διακοπής του ιταλικού πρωταθλήματος αν υπάρξουν νέα κρούσματα του ιού και τί ισχύει με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού...

Στις 12 Ιουνίου ξεκινάει και πάλι η σεζόν στην Ιταλία, αρχικά με τις ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου και στις 20 του μηνός, γίνεται σέντρα και στην Serie A. Ομοσπονδία και Λίγκα ανησυχούν όμως για το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα κρούσματα κορωνοϊού και να πρέπει να υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος.

Η πρόταση της Serie A ήταν να μπει παύλα σε αυτή την περίπτωση χωρίς πρωταθλήτρια, ανόδους και υποβιβασμούς αλλά η ομοσπονδία διαφώνησε και αποφάσισε τη διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ ώστε να καθοριστεί ποιες ομάδες θα παίξουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου και ποιες θα υποβιβαστούν, χωρίς όμως να υπάρξει πρωταθλητής.

Στην περίπτωση μάλιστα που υπάρξει τελικά οριστική διακοπή, η βαθμολογία θα βγει μέσω αλγόριθμου που θα στηριχτεί στα ματς που είχαν διεξαχθεί μέχρι την διακοπή λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19.

Όσο για τη μεταγραφική περίοδο, αυτή θα είναι από την 1η Σεπτεμβρίου ως την 5η του Οκτώβρη κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως ανάμεσα σε αυτές τις ημερομηνίες θα γίνει και η έναρξη της νέας σεζόν στην Serie A.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024