Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Ρίβερ Πλέιτ ο Νάτσο Σκόκο. Πλέον στην Αργεντινή θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του στο τέλος του Ιουνίου, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.
Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν πως το πιο πιθανό πλέον για τον Νάτσο είναι να γυρίσει στη Νιούελς. «Στις 30 Ιουνίου λήγει το τρέχον συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο με τη Ρίβερ Πλέιτ, η οποία πριν πολύ καιρό του πρότεινε να ανανεώσει. Ωστόσο, ο Σκόκο καθυστέρησε την απάντηση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η πρόθεσή του να ξαναπάει στις τάξεις της Νιούελς», είναι ο λόγος γράφουν Μέσα στην Αργεντινή και προσθέτουν: «Η οριστική απάντηση του Σκόκο δεν έχει δοθεί ακόμη κάτι που αναμένεται να συμβεί στα μέσα Ιουνίου και ο πρώτος που θα την μάθει είναι ο τεχνικός διευθυντής της Ρίβερ. Όλα δείχνουν ότι ο Σκόκο έχει ήδη αποφασίσει να φύγει απ’ τη Ρίβερ».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!