Καζακστάν: Θετικός στον κορονοϊό ο εκπρόσωπος του προέδρου Τοκάγιεφ
Ο εκπρόσωπος Μπερίκ Ουάλι ανέφερε ότι ο 67χρονος Τοκάγιεφ υποβάλλεται τακτικά σε εξετάσεις και ότι έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας στο κτίριο της προεδρίας.
Ο εκπρόσωπος του προέδρου του Καζακστάν, Κασίμ-Τζομάρτ Τοκάγιεφ, νοσηλεύεται αφού βρέθηκε θετικός στον νέο κοροναϊό, έγραψε ο ίδιος στο Facebook σήμερα, προσθέτοντας ότι η υγεία του προέδρου δεν διατρέχει κίνδυνο.
Ο εκπρόσωπος Μπερίκ Ουάλι ανέφερε ότι ο 67χρονος Τοκάγιεφ υποβάλλεται τακτικά σε εξετάσεις και ότι έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας στο κτίριο της προεδρίας.
«Ο πρόεδρος Τοκάγιεφ συνεχίζει τη δουλειά του όπως ήταν προγραμματισμένο, η υγεία του δεν απειλείται», τόνισε.
Στο Καζακστάν έχουν καταγραφεί 12.511 κρούσματα της ασθένειας Covid-19 και 53 θάνατοι. Τα μέτρα καραντίνας έληξαν τον περασμένο μήνα, όμως τα σύνορα δεν έχουν ανοίξει ακόμη.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόλεμος στο Ιράν: Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται επιχειρήσεις και καταναλωτές
- Κλιντ Ίστγουντ: Πώς περνά τις μέρες του ένα «σκαλί» πριν τα 96;
- Σχέση: Τι μένει μετά τον χωρισμό;
- Μια ματιά στο ακόμη πιο επικίνδυνο σίκουελ του «Peaky Blinders»
- Η σιωπηλή πανδημία: Η κατάρρευση της ψυχικής υγείας των εφήβων
- Libération για Αλέξη Τσίπρα: Η ηχηρή πολιτική επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού
- Το χειρότερο πρώτο τρίμηνο απολύσεων από το 2023 για τις εταιρείες τεχνολογίας – Η επίπτωση της AI
- Υποκλοπές: «Το Ρεπορτάζ» που κάνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μην κοιμάται ήσυχος»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442