Αν δεν υποστηρίξει τον φίλο του, τότε ποιον θα υποστηρίξει; Ο Τζέι Αρ Σμιθ έπλεξε το εγκώμιο του Λεμπρόν Τζέιμς, και τόνισε πως διαθέτει ως μεγαλύτερη αρετή την εργατικότητα του, εν αντιθέσει με τους Τζόρνταν και Κόμπε που κοιτούσαν πάντα το πως να βομβαρδίζουν τα αντίπαλα καλάθια.
Ο 34χρονος πια Σμιθ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Ο Λεμπρόν ηγείται δίνοντας το παράδειγμα σε όλους και η μεγαλύτερη αρετή του είναι η εργατικότητά του. Είναι πιο εύκολο να το κάνουν οι καλύτεροι παίκτες, αλλά θεωρώ πως ούτε ο Τζόρνταν το έκανε, ούτε και ο Κόμπι.
Πολλοί παίκτες που είχαν το φονικό ένστικτο δεν το έκαναν. Ο Λεμπρόν δεν είναι σκόρερ. Ο Τζόρνταν και ο Κόμπι μπορούσαν να βάλουν 50-60 πόντους σε ένα ματς. Ο Λεμπρόν είναι διαφορετικός, κάνει τόσα πολλά πράγματα στο γήπεδο.
Όσο για το αν τίθεται θέμα σύγκρισης του Λεμπρόν με τους δύο άλλους θρύλους; «Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα λιοντάρι με μια τίγρη. Και τα δύο είναι αιλουροειδή, αλλά δεν είναι το ίδιο. Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, όλοι υποκλίνονται σε αυτό, αλλά και ο τίγρης είναι σκληρός παίκτης».
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Αποκαλύψεις για τις προτάσεις που δέχθηκε Γιούργκεν Κλοπ από τον ατζέντη και έμπιστο σύμβουλό του, Μαρκ Κόζικε, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως προπονητής
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως ο Πανσερραϊκός που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 63′ ισοφάρισε αμφότερες κι έτσι πήρε μια παλικαρίσια ισοπαλία 2-2, μέσα στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που έκλεισε την 21 αγωνιστική.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας (16/2) και ανεβάζει ρυθμούς για να προλάβει το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.