Ολυμπιακός : Σαν σήμερα το 2003 το γκρέμισμα της Θύρας 7
Πριν από ακριβώς 17 χρόνια γκρεμίστηκε το πέταλο της Θύρας 7, το τελευταίο κομμάτι που έμενε όρθιο από το παλαιό Καραϊσκάκη, παρουσία χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού
Στις 30 Μαΐου 2003 είχε προγραμματιστεί στο κέντρο του Πειραιά, και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, η φιέστα του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού.
Λίγο νωρίτερα όμως είχε επίσης προγραμματιστεί η κατεδάφιση της Θύρας 7 στο παλαιό Καραϊσκάκη, καθώς επρόκειτο να ξεκινήσουν οι εργασίες της δημιουργίας του νέου γηπέδου, στη μορφή που είναι το σημερινό «Γ. Καραϊσκάκης».
Υπό την παρουσία χιλιάδων φίλων των Πειραιωτών και με το σύνθημα «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» να ηχεί στην ατμόσφαιρα, εν μέσω έντονης συναισθηματικής φόρτισης για όλους παρευρισκομένους, οι μπουλντόζες γκρέμισαν το παλαιό Καραϊσκακη στις 30 Μαΐου 2003.
Εκείνη τη μέρα ένα «έπεσε» ένα κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού, όμως στη συνέχεια το χτίσιμο του νέου γηπέδου έφερε νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος