«Μου έκανε εντύπωση πως απάντησε η Βίκυ Καγιά για αυτό»
«Ήταν και άρρωστη εκείνη τη μέρα. Άσχετο. Εγώ λέω και πάρα πολλά άσχετα. Δε τα λέω και όλα σχετικά. Πολύ μεγάλη παρόρμηση αυτό που είδα και αυτό που άκουσα. Ήταν πολύ παρορμητικό. Θα έπρεπε κάποιες στιγμές να σκεφτόμαστε και να φιλτράρουμε πολύ καλύτερα αυτό που λέμε στις κάμερες. Αυτό θα έλεγα στη Βίκυ αν ήμουν μαζί της.
Νομίζω πως κάθε κανάλι πληρώνει Γραφείο Τύπου και Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων για να απαντούν για όλα αυτά. Έχω αυτή την αίσθηση. Εμένα μου άρεσε αυτό που είπε η Ελένη Μενεγάκη. “Εγώ παρουσιάστρια ήμουν και παρουσιάστρια θα μείνω”. Αυτό εμένα με καλύπτει πάρα πολύ. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει και να ενισχύει τον ρόλο του. Και όχι να μπαίνει σε άλλα μονοπάτια.
Μου έκανε εντύπωση πως απάντησε η Βίκυ Καγιά για αυτό. Όπως έκανε σε όλους σας. Για αυτό και το κάνατε θέμα. Τo unfollow δεν είναι σημαντικό. Εγώ τη Βίκυ τη θαυμάζω, την εκτιμώ. Είναι ένα μοντέλο-παρουσιάστρια που έχει αποδείξει πως είναι μεγάλη μαχήτρια. Μέχρι εκεί. Ούτε φίλη μου είναι, ούτε ήτανε. Ούτε την ήξερα τη Βίκυ» εξήγησε η Έλενα Χριστοπούλου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας