Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφασή της FIFA, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, με τις πέντε αλλαγές μείώνεται το ρίσκο του τραυματισμού.
Με θετικό μάτι βλέπει ο Πέδρο Μαρτίνς την απόφαση της FIFA να επιτρέψει να γίνονται πέντε αλλαγές σε κάθε παιχνίδι.
Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας στο «Fpx Sports Brazil», τόνισε ότι συμφωνεί απόλυτα με τις πέντε αλλαγές, καθώς με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το ρίσκο του τραυματισμού.
Αρχικά, ο Πορτογάλος ανέφερε: «Τώρα κάνουμε προετοιμασία. Οι παίκτες έκαναν αρκετές εβδομάδες ασκήσεις που είναι σημαντικές πνευματικά αλλά και για να διατηρήσουν το βάρος τους.
Δεν έχουν όμως καμία σχέση με ό,τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Τώρα δεν θα γίνουν φιλικά όπως το καλοκαίρι κάτι που καθιστά δύσκολη την επανέναρξη. Υπό αυτή την ένοια οι πέντε αλλαγές που αποφάσισε η FIFA είναι σημαντικές, ειδικά αδιότι μειώνεται το ρίσκο τραυματισμού», είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε ότι το ποδόσφαιρο αλλάζει μετά τον κορωνοϊό.
«Οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας επηρεάζουν όλους του τομείς και θα αναγκάσει εμάς να αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα στο ποδόσφαιρο παγκοσμίως. Συχνά υπήρχαν μπάτζετ που δεν ήταν προσιτά με την πραγματικότητα του ποδοσφαίρου».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο