Οι παίκτες της Serie A ξαναβάζουν τις φόρμες τους! Είναι οριστικό και ανακοινώθηκε από τον Ιταλό υφυπουργό Αθλητισμού, Βινσέντζο Σπανταφόρα. Ο Ιταλός πολιτικός τόνισε ότι από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, αρχίζουν οι προπονήσεις.
Οι ομάδες της Serie A είχαν καταθέσει το σχετικό αίτημα στην Κυβέρνηση, η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία παρουσίασε ένα πρωτόκολλο για τις ασκήσεις, το διόρθωσε μετά τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής και έτσι, δόθηκε η έγκριση από τον Σπανταφόρα!
Η παρουσία των παικτών στα προπονητικά κέντρα είναι η πρώτη και πιο σημαντική ενέργεια, ώστε να δρομολογηθεί η ολοκλήρωση της Serie A. Πλέον, αναμένονται οι συνεννοήσεις για την επιλογή των ημερομηνιών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθλητικό με 76-67 για τη 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών και οι «ερυθρόλευκες» πλέον στρέφονται στο σπουδαίο ματς με την Εστουντιάντες για την πρόκριση στους «8» του Eurocup.