Δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς έχει μπει η Φενερμπαχτσέ, με τους Τούρκους να αναφέρουν ότι τα Καναρίνια κατέθεσαν πρόταση στον Βέλγο επιθετικό.
Ο 32χρονος στράικερ στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν μένει ελεύθερος από την Αντβέρπ και η Φενερμπαχτσέ έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της, καθώς όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, έχει καταθέσει πρόταση στην πλευρά του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.
Η καριέρα του Κέβιν Μιραλάς έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ τη φετινή σεζόν πριν διακοπούν οι διοργανώσεις λόγω του κορωνοϊού, είχε 2 γκολ και 2 ασίστ σε 21 ματς.
Οι μέτριες εμφανίσεις του Βέλγου επιθετικού δεν ικανοποίησαν καθόλου την Αντβέρπ, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της ομάδας να ενημερώσουν την πλευρά του Κέβιν Μιραλάς ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Η Φενερμπαχτσέ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο διεθνής στράικερ μένει ελεύθερος και κινείται δυναμικά για την απόκτησή του.
Παράλληλα, οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους αναφέρονται στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, αλλά και από τις Εβερτον και Φιορεντίνα. Συνολικά με τη φανέλα των Πειραιωτών έπαιξε σε 86 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 36 γκολ και 15 ασίστ.
Οι Τούρκοι μάλιστα αναφέρουν ότι για την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς ενδιαφέρονται σύλλογοι από το Βέλγιο, αλλά και την Πρέμιερ Λιγκ, όπου αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια με τα χρώματα της Εβερτον.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δεύτερη αγωνιστική των play-out της Super League και η μάχη της παραμονής περιλαμβάνει τον... τελικό ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Αστέρα, αλλά και ακόμη δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.
Δεύτερη ημέρα προημιτελικών στο Champions League την Μεγάλη Τετάρτη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Βαρκελώνη και Παρίσι για δυο σούπερ ευρωπαϊκά ντέρμπι.
Ορεξάτος ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον προημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα και αφού υποκλίθηκε στον... απερχόμενο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμέν, έπειτα του διαμήνυσε ότι αν σταματήσει να τρέχει θα τον κάνει αλλαγή!
Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας και πλέον έχει πιθανότητες ακόμη και για την τετράδα – Ποια είναι τα σενάρια που δίνουν στους Πράσινους πλεονέκτημα έδρας.