Σε τεστ για τον κοροναϊό υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, έτσι ώστε να είναι 100% σίγουροι οι γιατροί και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη σταδιακή επιστροφή στη δράση.
Πλέον, οι κρητικοί μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στις προπονήσεις, ανά γκρουπ, όπως ακριβώς έχει πει ο Λευτέρης Αυγενάκης και ακολουθώντας ευλαβικά το πρωτόκολλο για την ασφάλεια των μελών του συλλόγου.
Για αύριο έχουν προγραμματιστεί εργομετρικές εξετάσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές και αν δεν υπάρξει κάποιο θετικό τεστ, τη Δευτέρα (11/5) θα επιστρέψουν στο γήπεδο, με τους γυμναστές της ομάδας να χωρίζουν τα γκρουπ.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σωρεία λαθών από την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του Άρη, έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Λεβαδειακού να σκοράρουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κι έτσι να αποσπάσουν πολύτιμη ισοπαλία.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε οδηγίες με τις οποίες καθοδηγεί τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων για την παρουσία τους στο Άμστερνταμ, αλλά και την είσοδό τους στο γήπεδο του Άγιαξ.
Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, με ανάρτησή του στο Facebook συνεχάρη την Εθνική Ελλάδας στο πόλο που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.