Υποβλήθηκαν σε τεστ κοροναϊού στον ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ πέρασε κι αυτός με τη σειρά του από τα απαραίτητα τεστ κοροναϊού προκειμένου να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Σε τεστ για τον κοροναϊό υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, έτσι ώστε να είναι 100% σίγουροι οι γιατροί και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη σταδιακή επιστροφή στη δράση.
Πλέον, οι κρητικοί μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στις προπονήσεις, ανά γκρουπ, όπως ακριβώς έχει πει ο Λευτέρης Αυγενάκης και ακολουθώντας ευλαβικά το πρωτόκολλο για την ασφάλεια των μελών του συλλόγου.
Για αύριο έχουν προγραμματιστεί εργομετρικές εξετάσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές και αν δεν υπάρξει κάποιο θετικό τεστ, τη Δευτέρα (11/5) θα επιστρέψουν στο γήπεδο, με τους γυμναστές της ομάδας να χωρίζουν τα γκρουπ.
- Κόντρα στη Μπασκόνια ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη βήμα προς το πλεονέκτημα
- Χαμός στους Μπακς με Αντετοκούνμπο: Μεγάλη διαφωνία για την επιστροφή του στα παρκέ (pic)
- «Κλειδώνει» την πρόκριση στους «8» η ΑΕΚ με την Τσέλιε, να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό όνειρο ο Παναθηναϊκός
- Θάντερ – Νετς 121-92: Τρομερός Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 10η σερί νίκη για την Οκλαχόμα
- Γουόρντ: «Αν δεν είσαι εγωιστής οι… Θεοί του μπάσκετ θα στο ανταποδώσουν»
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Συμπληρώθηκε το παζλ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League
- Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2: Πρόκριση για τους «Ροχιμπλάνκος» και τώρα ισπανικός «εμφύλιος» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442