Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Marfin : Να ακυρώσει τη «φιέστα» ο Μητσοτάκης ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ - Τι απαντά ο Πέτσας

Marfin : Να ακυρώσει τη «φιέστα» ο Μητσοτάκης ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά ο Πέτσας

Η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης να παραιτηθεί το Δημόσιο από την αίτηση αναίρεσης προκειμένου προκειμένου να καταβληθούν οι αποζημιώσεις που έχει επιδικάσει η δικαιοσύνη στους συγγενείς των θυμάτων της Marfin προκαλεί νέο γύρο αντιπαραθέσεων μεταξύ του μεγάρου Μαξίμου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης να παραιτηθεί το Δημόσιο από την αίτηση αναίρεσης προκειμένου προκειμένου να καταβληθούν οι αποζημιώσεις που έχει επιδικάσει η δικαιοσύνη στους συγγενείς των θυμάτων της Marfin προκαλεί νέο γύρο αντιπαραθέσεων μεταξύ του μεγάρου Μαξίμου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Χυδαιότητα και φαρισαϊσμός

Η χυδαιότητα και ο φαρισαϊσμός του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πολιτική εκμετάλλευση ακόμα και της τραγωδίας της Marfin τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον πρωθυπουργό να ακυρώσει την «αυριανή υποκριτική του παράσταση» καθώς όλο αυτό το διάστημα η ΝΔ είχε επιδιώξει την μη καταβολή αποζημιώσεων στους συγγενείς των θυμάτων.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Η χυδαιότητα και ο φαρισαϊσμός του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πολιτική εκμετάλλευση ακόμα και της τραγωδίας της Marfin.

Δε φθάνει που επιβράβευσε τους τότε ιθύνοντες, που δεν έκαναν τίποτα για να βρουν τους εγκληματίες και να τους φέρουν αντιμέτωπους με τη Δικαιοσύνη, χρήζοντας τους σήμερα υπουργούς.

Ενώ ετοίμαζε την επικοινωνιακή φιέστα με πρόσχημα τους νεκρούς της Marfin, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη άσκησε αναίρεση στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που καταδίκασαν τα Υπουργεία Εργασίας και Δημόσιας Τάξης για την καταβολή αποζημίωσης στις οικογένειες των θυμάτων. Η ΝΔ δηλαδή όλο αυτόν τον καιρό μέχρι σήμερα είχε επιδιώξει τη μη καταβολή των αποζημιώσεων.

Λίγη ντροπή δε θα έβλαπτε. Καλύτερα μαζί με την ακύρωση της αίτησης αναίρεσης μετά την κατακραυγή, να ακυρώσει και την αυριανή υποκριτική του παράσταση».

Επενδύει στο μίσος και το διχασμό

Στην απάντησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι επενδύσει στο μίσος και το διχασμό.

Στη δήλωσή του ο κ. Πέτσας αναφέρει:

«Με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης για τρεις εργαζόμενους και ένα αγέννητο μωρό που δολοφονήθηκαν δέκα χρόνια πριν στο κτήριο της Marfin.

Η συμβολική αυτή κίνηση ενότητας αφήνει πίσω τον διχασμό και τη μισαλλοδοξία.

Επιπλέον, με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού που έχει γνωστοποιηθεί στους συγγενείς των θυμάτων το Ελληνικό Δημόσιο παραιτείται από την αναίρεση που είχε ασκηθεί υπηρεσιακά, ώστε να καταβληθούν επιτέλους οι σχετικές αποζημιώσεις.

Είναι ανατριχιαστικό και θλιβερό αυτοί που δεν καταδίκασαν ποτέ ρητά τους δολοφόνους των εργαζομένων να επενδύουν ακόμη και σήμερα στο μίσος και τον διχασμό.

Το 2020 δεν είναι 2010. Η κοινωνία προχωράει μπροστά, ο ΣΥΡΙΖΑ μένει ίδιος».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024