Επιστρέφει στις προπονήσεις στις 11 Μαΐου η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να μπει σιγά σιγά σε ρυθμούς επανέναρξης του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με την «Marca», οι Μαδριλένοι θα αρχίσουν και πάλι τη δουλειά αλλά με προϋποθέσεις. Οι κοινόχρηστοι χώροι δεν θα χρησιμοποιούνται ενώ θα υπάρχουν και οι κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Όλοι οι παίκτες της Ρεάλ θα συνεχίσουν τις ατομικές προπονήσεις τους στο σπίτι, μέχρι τις 11 Μαΐου, όπου έχει οριστεί η επιστροφή τους στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.
Οι ποδοσφαιριστές της La Liga, θα μπορούν να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδα. Ωστόσο οι παίκτες οι οποίοι δεν είχαν συμπτώματα του ιού ή δεν ήρθαν σε επαφή με άλλα άτομα αυτό το διάστημα, δεν θα είναι αναγκασμένοι να κάνουν τη συγκεκριμένη εξέταση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.