Στη διαδικασία να συγκρίνει τον Μάικλ Τζόρνταν με τον Λεμπρόν Τζέιμς μπήκε ο Ντέιβιντ Μπλατ.
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε σε πάνελ σχολιασμού του The Last Dance και συζήτησε για τη σειρά, αλλά και τις προεκτάσεις αυτής.
Μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει και στο δίλημμα Τζόρνταν ή Λεμπρόν.
Παρόλο λοιπόν που είχε υπό τις οδηγίες του το «βασιλιά», τόνισε ότι εκείνος υστερεί έναντι του Air για ένα βασικό λόγο:
«Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι μεγαλύτερος από τον Λεμπρόν Τζέιμς. Κατέκτησε τα πρωταθλήματα με μία ομάδα και δεν επικεντρωνόταν στο εγώ, αλλά στο εμείς. Σίγουρα, πάντως, σε επίπεδο ικανοτήτων και επιδραστικότητας ανήκουν και οι δύο στο top 5 όλων των εποχών».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου «πήρε τα βήματα» και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Τσέντι Όσμαν να τον ανακόψει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.