Ήταν 25 Απριλίου 2015 όταν ο Ολυμπιακός έγραφε ιστορία και στο πόλο γυναικών.
Όταν οι «ερυθρόλευκοι» κατακτούσαν ευρωπαϊκή κούπα για μία ακόμη φορά, σε ένα ακόμη άθλημα, σε ένα ακόμη τμήμα.
Πριν από ακριβώς 5 χρόνια, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη επικράτησαν στον τελικό της EuroLeague με 10-9 της ισπανικής Σαμπαντέλ και «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή της Ευρώπης!
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι