Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την απόσυρση του σχεδίου για τα voucher.
«Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο κ. Βρούτσης ήταν ειδικός στα χατίρια προς τη μεγαλοεργοδοσία και τον αντικομμουνισμό.
»Τελευταία μάθαμε ότι ειδικεύεται και στην τηλεκατάρτιση. Σε κάθε περίπτωση το σκάνδαλο των «ΚΕΚ Βρούτση» βαραίνει όλη την κυβέρνηση, που έχει «Βρούτσηδες» για να της κάνουν και τη βρώμικη δουλειά.
»Έστω και τώρα να εξασφαλιστεί ότι οι επιστήμονες θα πάρουν ολόκληρο το επίδομα των 800 ευρώ» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, «για την απόσυρση των προγραμμάτων τηλεκατάρτισης».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.