Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστικές μαρτυρίες: Νικητές στη μάχη με τον κοροναϊό περιγράφουν την εμπειρία τους στο MEGA

Συγκλονιστικές μαρτυρίες: Νικητές στη μάχη με τον κοροναϊό περιγράφουν την εμπειρία τους στο MEGA

Σκηνές που προκαλούν συγκίνηση, αλλά και χαρά. Μια από αυτές είναι η στιγμή που ο 73χρονος Γιώργος Χαντολιάς έχει βγαίνει νικητής από τη ΜΕΘ και πλέον η νοσηλεία του, στην παθολογική πτέρυγα του Θριάσιου, οδεύει προς το τέλος της, από το οποίο θα πάρει εξιτήριο έχοντας νικήσει τον κοροναϊό

Σκηνές που προκαλούν συγκίνηση, αλλά και χαρά. Μια από αυτές είναι η στιγμή που ο 73χρονος Γιώργος Χαντολιάς έχει βγαίνει νικητής από τη ΜΕΘ και πλέον η νοσηλεία του, στην παθολογική πτέρυγα του Θριάσιου, οδεύει προς το τέλος της, από το οποίο θα πάρει εξιτήριο έχοντας νικήσει τον κοροναϊό.

Γιατροί και νοσηλευτές ήταν και είναι οι φύλακες άγγελοί του, όπως εξομολογείται συγκινημένος στο MEGA.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Και συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό, από το Α μέχρι το Ω. Είναι άψογοι και φέρθηκαν πάρα πολύ καλά».

Η περιπέτεια του 73χρονου ξεκίνησε στις αρχές του μήνα. Ένας επίμονος πυρετός τον έστειλε αρχικά στο νοσοκομείο της Βούλας. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και η διασωλήνωσή του κρίθηκε επιβεβλημένη.

Οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν και προσεύχονται. Ο ίδιος παίρνει δύναμη από την αγάπη τους και βάζει «κάτω» τον φονικό ιό.

«Το ξεπέρασα. Είμαι πάρα πολύ καλά χάρη των παιδιών που είναι εδώ μέσα» λέει στην κάμερα του MEGA.

Το διάστημα που ο 73χρονος έδινε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του στην εντατική, οι θεράποντες γιατροί έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους ασθενείς τους. Ανάμεσά τους και πολλά άτομα νεαρής ηλικίας.

Δύο μέρες πριν από τη γιορτή του, ο 73χρονος Γιώργος βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή στους δικούς του ανθρώπους. Και δεν είναι ο μοναδικός.

Από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού όπου συνεχίζει τη νοσηλεία του, ένας 60χρονος ταξιτζής, μας περιγράφει την περιπέτεια υγείας, που θα θυμάται για πάντα.

«Δούλεψα τελευταία στο αεροδρόμιο» λέει.

Ο 60χρονος δεν ανέβασε πυρετό, όμως η απώλεια της γεύσης σε συνδυασμό με το ζάχαρο που τον ταλαιπωρεί, τον έκανε να ανησυχήσει.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων ήταν ενθαρρυντικά. Η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και όπως μας λέει αναμένει το πολυπόθητο εξιτήριο στα τέλη της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.

«Δόξα τω Θεώ, καλύτερα πάω» καταλήγει.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024