Ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο συνεχίζει να... εξερευνά τον κόσμο και μετά τον Καναδά και τη Σαουδική Αραβία είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Βραζιλίας για την Βάσκο Ντα Γκάμα.
Μετά την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο είναι έτοιμος να γνωρίσει ακόμη έναν πολιτισμό, αφού είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία, με την Βάσκο Ντα Γκάμα.
Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ο πρώην άσος της Γιουβέντους που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αλ Αχλί, είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.
Η Βάσκο προσφέρει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 3 εκατ. ευρώ για τον Ιταλό μεσοεπιθετικό που μετά από 1,5 χρόνο στην Αλ Αχλί, είναι έτοιμος για νέα πρόκληση.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.