Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα γίνουν τα draft του ΝΒΑ. Οι Αμερικάνοι βέβαια δεν ακούν… κουβέντα για αναβολή της επιλογής νέων αστέρων από τις ομάδες της λίγκας, διαδικασία που δημιουργεί προσδοκίες στα franchise και στηρίζει όλο το οικοδόμημα του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.
Μετά την σίγουρη συμμετοχή των Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού και Γιώργου Καλαϊτζάκη του Παναθηναϊκού, ήρθε η ώρα ενός παίκτη της ΑΕΚ να προσπαθήσει να κυνηγήσει το όνειρο ζωής του.
Ο λόγος για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο οποίος θα δηλώσει συμμετοχή στα ντραφτ του ΝΒΑ, όποτε και αν πραγματοποιηθούν τελικά αυτά.
Ο φόργουορντ της Ένωσης σταδιακά πήρε χρόνο από τον προπονητή του την φετινή σεζόν, όσο περνούσε ο καιρός γινόταν όλο και πιο κομβικός για την ομάδα του και πλέον είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος των Κιτρινόμαυρων.
Είναι αδιαμφισβήτητα ένα ταλέντο που έχει πολλά να δώσει στο ελληνικό μπάσκετ, την ώρα που έχει βέβαια την επιλογή να αποσύρει την συμμετοχή του στα ντραφτ, λίγο πριν την πραγματοποίησή τους.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.