Λαμία : Καλούν τους πιστούς να κάνουν «ντου» στις εκκλησίες
Το γεγονός ότι οι ανεγκέφαλοι υπάρχουν ανάμεσά μας είναι γνωστό. Ένα ακόμα παράδειγμα έρχεται από τη Λαμία, όπου άγνωστος απευθύνει κάλεσμα για... εισβολή στις εκκλησίες αγνοώντας τα περιοριστικά μέτρα για τον κοροναϊό
Το γεγονός ότι οι ανεγκέφαλοι υπάρχουν ανάμεσά μας είναι γνωστό. Ένα ακόμα παράδειγμα έρχεται από τη Λαμία, όπου άγνωστος απευθύνει κάλεσμα για… εισβολή στις εκκλησίες αγνοώντας τα περιοριστικά μέτρα για τον κοροναϊό
Ειδικότερα το μήνυμα που αναρτήθηκε, αναφέρει: «ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΛΑΒΙΑ :-(» με το μήνυμα να κλείνει με τα κατάλληλα σημεία στίξης που σχηματίζουν θλιμμένη φατσούλα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, o άγνωστος ή οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν εικονισματάκι στη συμβολή της οδού Καζούλη με Υψηλάντη στο κέντρο της Λαμίας, για να στείλουν/ει το μήνυμα απείθειας, παραβιάζοντας τις οδηγίες της Ιεραρχίας.
Δείτε τις εικόνες του lamiareport.gr:

- Τα AI chips φέρνουν νέα «έκρηξη» ανάπτυξης για τη Nvidia
- Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν συνεχάρη τον Τραμπ και προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τις διμερείς συνομιλίες
- To Ισραήλ επιτέθηκε σε 40 πόλεις του Λιβάνου το Σάββατο – Χτυπήθηκαν 25 υγειονομικοί στην Τύρο
- Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στον Λευκό Οίκο – Τον είχαν ειδοποιήσει να «μείνει μακριά»
- Ισχυρές εκρήξεις στo Kίεβο σε μεγάλης κλίμακας επίθεση της Ρωσίας
- Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ σε αντίποινα για το χτύπημα στην φοιτητική εστία στο Λουγκάνσκ [βίντεο]
- Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Συναγερμός στη Μυστική Υπηρεσία – Δύο τραυματίες [βίντεο]
- Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το πλαίσιο για την ειρήνη μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 24.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-giancarlo-ruedas-575430257-16944052-315x220.jpg)
































![Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ σε αντίποινα για το χτύπημα στην φοιτητική εστία στο Λουγκάνσκ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/OreshnikRussianMissileC-315x220.jpg)
![Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Συναγερμός στη Μυστική Υπηρεσία – Δύο τραυματίες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/2026-05-23T222349Z_757943931_RC2AFLA17VAH_RTRMADP_5_USA-TRUMP-315x220.jpg)


![Αδιανόητο μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Εθνική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/paraliaki-315x220.jpg)




![Επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ με άσκηση των πεζοναυτών στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/us-embassy-caracas-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442