Bundesliga: Τα μέτρα προστασίας για τους διαιτητές από την πανδημία
Πρωτόγνωρα μέτρα με γνώμονα πάντα την ανθρώπινη υγεία και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια για τους διαιτητές.
Οι γερμανικές ποδοσφαιρικές Αρχές, εξετάζουν την λήψη μέτρων, για την προστασία των διαιτητών από τον κορωνοϊό, εφ΄ όσον οι συνθήκες επιτρέψουν την επανέναρξη της Bundesliga.
Στο πλαίσιο αυτό, κάθε διαιτητής θα υποβάλλεται σε έλεγχο την παραμονή κάθε αγώνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ενώ θα μπορεί να «σφυρίζει» μόνο σε αναμετρήσεις που διεξάγονται στην περιοχή όπου κατοικεί.
Επιπλέον, οι διαιτητές δεν θα διανυκτερεύουν σε ξενοδοχείο, ενώ θα μεταβαίνουν στο γήπεδο απ΄ ευθείας λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Τέλος, έχει προβλεφθεί η χρήση προστατευτικής μάσκας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα υπάρχει παρατηρητής διαιτησίας.
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)
- Αταλάντα – Ίντερ 0-1: «Καθάρισε» ο Λαουτάρο και την… έστειλε κορυφή (vid)
- «Ο Σέιμπεν Λι έκλεισε στην Εφές – Ανακοινώνεται άμεσα η μεταγραφή» (pic)
- «Ο Πέρεθ θέλει τον Ζιντάν στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»
- «Ο Τζόουνς συμφώνησε στους προσωπικούς όρους με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Η μπάλα στο «ζωγραφιστό»
- «H Λάτσιο είπε… όχι σε πρόταση της Τζένοα για Μανδά, στο κόλπο παραμένει η Γιουβέντους» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442