Κοροναϊός : Συγκλονίζει Ιταλίδα νοσηλεύτρια – «Βλέπεις πολύ πόνο»
Η νοσοκόμα Φραντσέσκα Ροβάτι, που δίνει μαζί με τους συναδέλφους της, καθημερινά τη «μάχη» κατά του κοροναϊού, μιλά για τον «πόνο» των ασθενών και ξεσπά σε κλάματα.
Συγκλονίζει μαρτυρία Ιταλίδας νοσηλεύτριας για τα θύματα του κοροναϊού.
Η νοσοκόμα Φραντσέσκα Ροβάτι, που δίνει μαζί με τους συναδέλφους της, καθημερινά τη «μάχη» κατά του κοροναϊού, μιλά για τον «πόνο» των ασθενών και ξεσπά σε κλάματα.
Αναφέρεται στο καθημερινό άγχος του νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία της γειτονικής χώρας και υπογραμμίζει ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την κατάσταση.
«Βλέπεις πολύ πόνο»
«Το χειρότερο είναι ότι βλέπεις πολύ πόνο. Πολλούς ανθρώπους που είναι άρρωστοι.Πολλούς που είναι μόνοι. Και μπορείς να κάνεις πολύ λίγα πράγματα» αναφέρει η Ροβάτι, ξεσπώντας σε κλάματα.
https://twitter.com/Ruptly/status/1240379884905598980
Η νοσηλεύτρια συνεχίζει : «Είμαστε πολύ «στρεσαρισμένοι». Ζούμε μέρα με τη μέρα, έχουμε βάρδιες που έχουν οργανωθεί μέρα με τη μέρα, δεν προχωράμε πέρα από το ποια βάρδια θα έχουμε αύριο.
Ακόμα κι ανάμεσά μας, μπορεί κάποιοι να βρεθούν θετικοί ή να μη νιώθουν καλά, έτσι πρέπει να προσπαθούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες τη μέρα για όλη την εβδομάδα».
https://twitter.com/Ruptly/status/1240389560074473474
Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την κατάσταση
«Δεν πρέπει να υποτιμούμε την κατάσταση» τονίζει η Ροβάτι. «Δεν προσβάλλονται άτομα συγκεκριμένης ηλικίας. Φυσικά οι ηλικιωμένοι είναι πιο ευάλωτοι, γιατί είναι πιο εξασθενημένοι. Αλλά βλέπουμε και πολλούς μεσήλικες. Έτσι δεν νιώθω ότι μπορώ να πω σε κάποιον να εφησυχάζει» προσθέτει.
«Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, αλλά δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε» συμπληρώνει η νοσηλεύτρια.
https://twitter.com/Ruptly/status/1240394115520565257
https://www.youtube.com/watch?v=dd2FKm7sLkU
Πηγή : Ruptly
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο – Μηνύματα Ανδρουλάκη στο εσωτερικό και ανακοίνωση «κυβερνητικής ομάδας»
- Συνταγή: Αραβική με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου οι υποκλοπές – Μπαίνουν στην εξίσωση για πρόωρες εκλογές
- Μαρούσι: Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας
- Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συννεφιά και βροχές στα ορεινά
- Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
- Η άσκηση pilates που αλλάζει τα πάντα σε δύο λεπτά
- Μεταμόσχευση νεφρού με τη χρήση αντισωμάτων CAR-T σε τρεις ασθενείς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)











![CNN: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο άφησαν να εννοηθεί [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/photo-collage.png-315x220.png)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442