Η Ελληνίδα τενίστρια ανέβασε στα social media το δικό της μήνυμα κατά του κορωνοϊού και όπως τόνισε χαρακτηριστικά, σύντομα θα έρθουν καλύτερες ημέρες.
Ο πλανήτης βρίσκεται σε «κόκκινο συναγερμό» μετά τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού «Covid-19», με όλες τις αθλητικές δραστηριότητες να έχουν αναβληθεί.
Στο τένις, οι ATP και WTA, έχουν ανακοινώσει lock out για τις επόμενες εβδομάδες, με τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους θεατές να περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι.
Η Μαρία Σάκκαρη είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το Indian Wells, αλλά τελικά η διοργάνωση ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού και η Ελληνίδα τενίστρια επέστρεψε στην Αθήνα. Η 24χρονη βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και συνεχίζει εδώ την προετοιμασία της, προκειμένου να είναι έτοιμη όταν αρχίσουν και πάλι τα τουρνουά.
Η Σάκκαρη, Νο. 20 στην παγκόσμια κατάταξη, με ανάρτησή της στα social media έστειλε το δικό της μήνυμα κατά του κορωνοϊού και με την αισιοδοξία που τη διακρίνει προσπάθησε να δώσει δύναμη στους συμπολίτες μας, τονίζοντας ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.
Με το τέρμα του Μπλανκ στο 77′ η Ηλιούπολη επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού Β’ για τη 17η αγωνιστική της Super League 2 και πέτυχε σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Άρης για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Γένσεν έμεινε εκτός καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό.