Στην αναβολή ή ματαίωση όλων των διοργανώσεών της, μέχρι τις αρχές Μαϊου, προχώρησε η FINA, λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.
Μεταξύ των διοργανώσεων που αναβάλλονται είναι και το προ-ολυμπιακό τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών του Ρότερνταμ (22-29/3), στο οποίο επρόκειτο να λάβει μέρος και η εθνική ανδρών, το οποίο μετατίθεται καταρχήν για το διάστημα 31 Μαϊου-7 Ιουνίου, αν και η ειδική επιτροπή που έχει συστήσει η διεθνής ομοσπονδία θα επανεξετάσει το ζήτημα στις 30 Απριλίου.
Αν τελικά το προ-ολυμπιακό τουρνουά γίνει σε αυτές τις ημερομηνίες, «τινάζεται στον αέρα» το Champions League, αφού το ίδιο διάστημα είναι προγραμματισμένο το final-8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η FINA ανέβαλε επίσης τα προ-ολυμπιακά μίτινγκ καταδύσεων και καλλιτεχνικής κολύμβησης, που επρόκειτο να διεξαχθούν στο Τόκιο και θα λειτουργούσαν παράλληλα ως test event για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το World League ανδρών και γυναικών διακόπτεται και μετατίθεται για το φθινόπωρο, ενώ αναβάλλονται ή ματαιώνονται μια σειρά αγώνων της FINA στις καταδύσεις και την καλλιτεχνική κολύμβηση.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Με δυο γκολ του Αλεξιτς ο Παναιτωλικός πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαύρα χάλια οι Θεσσαλοί, ο κόσμος αποδοκίμασε και έφευγε από τα γήπεδο.
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.