Το Miami Open, όπως σχεδόν κάθε αθλητική διοργάνωση στον πλανήτη, αναβάλλεται μετά την έξαρση του κοροναϊού στη περιοχή της Φλόριντα.
Με επίσημη δήλωσή του, ο δήμαρχος της πόλης Κάρλος Χιμένεθ ανακοίνωσε την αναστολή όλων των μαζικών εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η σπουδαία τενιστική διοργάνωση.
Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ακυρώθηκε και το BNP Paribas Open του Indian Wells και μένει να δούμε αν ευσταθεί το σενάριο που αναφέρει ότι τα δύο αυτά (μικτά) τουρνουά θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο, μετά το US Open.
Η είδηση για ακύρωση του Miami Open είχε κυκλοφορήσει από χθες το βράδυ και σχεδόν επιβεβαιώθηκε όταν έγινε γνωστό ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναχώρησε από τις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σύντομα (ίσως και εντός της ημέρας) θα ανακοινωθεί η αναστολή του tour για έξι εβδομάδες.
Στο Miami Open (Masters ανδρών-Premier Mandatory γυναικών), βέβαια, επρόκειτο να λάβουν μέρος και οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.