Ο Ολυμπιακός έζησε μία ταλαιπωρία, καθώς αναχώρησε για το Βερολίνο με την πτήση των 07:30, την ώρα που έφτασε στην Γερμανία η Ευρωλίγκα αποφάσισε να αναστείλει την αγωνιστική και τελικά επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα.
Το θέμα είναι τι θα κάνουν στην ομάδα του Πειραιά τώρα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λοιπόν αποφάσισε οι παίκτες του να ξεκουραστούν και από την Δευτέρα να επιστρέψουν στις προπονήσεις στο ΣΕΦ.
Ημέρα πάντως που δεν είναι ακόμα και σίγουρη, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με την Ευρωλίγκα και πότε θα είναι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του Πειραιά.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.