Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Αναβλήθηκε ο αγώνας της Σίτι με την Ρεάλ

Κοροναϊός: Αναβλήθηκε ο αγώνας της Σίτι με την Ρεάλ

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την αναβολή του παιχνιδιού με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League, επειδή η Βασίλισσα έχει μπει σε καθεστώς καραντίνας

Την ερχόμενη Τρίτη (17/3) ήταν προγραμματισμένος ο επαναληπτικός αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους 16 του Champions League.

Ωστόσο, ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση με την Βασίλισσα αναβάλλεται επειδή ο Τρέι Τόμπκινς της ομάδας μπάσκετ, μετά από εξέταση που έκανε, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα τόσο το μπασκετικό, όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα να μπαίνει σε καθεστώς καραντίνας.

Οι Πολίτες αναφέρουν στην ανακοίνωση τους ότι η απόφαση για την αναβολή του αγώνα με την Ρεάλ έχει έρθει σε συνεννόηση με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ενώ έστειλαν και τις ευχές τους στους παίκτες αλλά και τα τεχνικά τιμ των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ των μερένχες.

Αξίζει να σημειωθεί η Σίτι είχε πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League, μετά την νίκη της (2-1) στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024