Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο έχοντας κερδίσει 2 Κύπελλα Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ με την Ρόμα. Μήπως όμως έχει περισσότερους τίτλους; Κι όμως ο «DDR» στέφθηκε Πρωταθλητής Αργεντινής με την Μπόκα Τζούνιορς.
Σύμφωνα με την «Ole» ο Ιταλός άσος αγωνίστηκε σε πέντε αγώνες της Μπόκα Τζούνιορς και συνολικά για 345 λεπτά, νούμερα που του εξασφαλίζουν το μετάλλιο του Πρωταθλητή, το οποίο θα είναι το πρώτο στην καριέρα του.
Η Μπόκα Τζούνιορς κέρδισε τον τρίτο τίτλο της τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με «ήρωα» τον Κάρλος Τέβες και φυσικά λόγω της… γκέλας της Ρίβερ Πλέιτ την τελευταία αγωνιστική.
Παρότι λοιπόν ο Ντε Ρόσι αποσύρθηκε στην διάρκεια του πρωταθλήματος, θεωρείται και αυτός Πρωταθλητής με την ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο