Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οπαδοί του Ερντογάν «πρόθυμοι» να κολλήσουν τον κοροναϊό για χάρη του

Οπαδοί του Ερντογάν «πρόθυμοι» να κολλήσουν τον κοροναϊό για χάρη του

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Twitter διακρίνεται ο τούρκος πρόεδρος να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του, να χαιρετά κάποιους υποστηρικτές του και να σταματά σε έναν εξ΄αυτών λέγοντά του: «Ίσως να σας έφερα τον κοροναϊό»

Με τον κοροναϊό να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και να αποτελεί -δυστυχώς- αναπόσταστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, πολλές είναι οι συνήθειες που έχουν αλλάξει.

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται, αποφεύγονται για παράδειγμα οι χειραψίες. Από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου που τις απαγόρευσε μεταξύ των παικτών, μέχρι ηγέτες κρατών οι οποίοι τις αποφεύγουν σαν… ο διάολος το λιβάνι.

Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει για τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να αστειευτεί κιόλας με τον φονικό ιό.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Twitter διακρίνεται ο τούρκος πρόεδρος να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του, να χαιρετά κάποιους υποστηρικτές του και να σταματά σε έναν εξ΄αυτών λέγοντά του: «Ίσως να σας έφερα τον κοροναϊό».

Δείγμα της μεγάλης λατρείας ωστόσο προς το πρόσωπό του ήταν η απάντηση του οπαδού του, ο οποίος έσπευσε να του πει: «Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ό,τι προέρχεται από εσάς».

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024