Μπορεί το καλοκαίρι να είναι ακόμη μακριά, αλλά στην ΑΕΚ ήδη προετοιμάζονται για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο μεταγραφικό κομμάτι ενόψει της νέας σεζόν.
Στο πλαίσιο αυτό, και σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ», ο Ίλια Ίβιτς πραγματοποίησε την Πέμπτη (27/2) ταξίδι-αστραπή, προκειμένου να παρακολουθήσει αναμέτρηση για τους «32» του Europa League.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο πιθανότατα ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είχε επαφές για μεταγραφικούς στόχους, αλλά και για παίκτες από το ρόστερ της ομάδας που πιθανώς ενδιαφέρουν ξένες ομάδες.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναβλήθηκε το παιχνίδι Τίμπεργουλβς – Γουόριορς για το πρωτάθλημα του NBA, εξαιτίας του θανάτου ενός 37χρονου άνδρα από ομοσπονδιακούς πράκτορες στη Μινεάπολη.